Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan Semalt


Kiwari, hese milarian anu gaduh situs anu henteu kantos nguping tina Semalt. Kusabab dina hiji cara atanapi sanés, jalma kedah nganyahokeun optimasi SEO. Promosi situs wéb dina mesin pencari janten topik anu paling dibahas. Semalt parantos netepkeun dirina salaku pamimpin promosi dina situs web sareng parantos ngabuktikeun kaunggulanna di daérah ieu salami dékade.

Ieu sanés kecap anu dianggurkeun, sadaya kanyataan dikonfirmasi ku indikator kuantitas pikeun proyék-proyék parantos sukses. Ratusan konsumén nulis réspon positif ngeunaan gawé bareng urang sabab perusahaan-perusahaanna tungtungna mimiti makmur. Sadaya pesaing ditinggalkeun pisan tanpa kasempetan tunggal pikeun nyekel posisi maranéhanana dina mesin pencari. Éta atra yén optimasi SEO mustahil tanpa Semalt, ieu mangrupikeun spésialisasi kami dimana para profesional kelas anu mayar. Salian ti éta, urang teu boga waktu pikeun ngaso dina lébar kami, urang ningkatkeun metode urang unggal dinten ku nawiskeun para téknologi SEO inovatif. Kami ngembang, sareng usaha anjeun ngembangkeun babarengan sareng urang.

Urang kedah mayar upeti ka tim kami, anu diwangun ku manajer ngalaman, spesialis IT, ahli SEO, panulis sareng manajer pamasaran. Kami tiasa ngajamin anjeun langsung, teu aya rohangan pikeun dilettants di Semalt. Unggal ahli gaduh pangalaman éksténsif dina promosi SEO, sanggup mikir sacara strategis sareng sok fokus kana kasuksésan.

Parios kasus nyata anu dibere dina situs wéb. Anjeun bakal diserang ku jumlah situs anu kami pikah tina masalah anu serius. Urang tiasa dianggo sareng situs wéb sareng nyimpen éta tina runtuhna caket. Panginten, seueur jalma anu resep kana téknik sareng prinsip padamelan urang. Tulisan ieu bakal nyaritakeun kumaha urang ngatur di luhur-luhur, sareng naha Semalt mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu ngajamin kasuksésan anjeun.

Fitur SEO

Istilah SEO dianggo pikeun ngarujuk kana optimasi situs wéb kusabab sarat kana mesin pencari. Salaku conto, saatos nyiptakeun sumberdaya online anu tujuanna pikeun dijual barang atanapi jasa tinangtu, perlu pikeun nyandak inpormasi ngeunaan éta ka jumlah maksimal panongton target.

Malah jalma-jalma anu milarian produk atanapi jasa sapertos kitu moal tiasa ningali aranjeunna dina hasil pamilarian dugi ka halaman wéb aya dina halaman payun mesin pencari. Anjeun tiasa ngahontal ieu ku optimasi SEO. Kusabab kanyataan yén konsumen beuki mésér barang sareng jasa dina Internét, naon waé bisnis ayeuna kedah promosi milarian.

Sagala metode anu dianggo pikeun promosi SEO sahiji situs wéb dina jaringan global kabagi kana métode luar sareng internal. Dina kasus anu pertama, operasi dilaksanakeun nganggo sumber online pihak katilu, anu kadua - dina wéb. Tujuan utama optimasi éksternal nyaéta pikeun nyebarkeun eusina diluar situs wéb perusahaan. Ieu masihan seueur lalulintas sareng sumber tautan anu ditarima pikeun situs web anu diwanohkeun, ogé nyumbang kana pamutahiran posisi dina mesin pencari. Arah utama jinis promosi ieu:
  • pendaptaran dina katalog;
  • koran siaran pers sareng tulisan dina platform internét masarakat sanés.
Optimasi SEO internal tina situs wéb kalebet sababaraha jinis padamelan ieu:
  • nyiptakeun kontén anu unik sareng kualitas luhur;
  • milih kecap konci anu pas sareng ngirim tulisan sacara rata dina naskah.

Naon Semalt nawiskeun

Kami geus ngembangkeun sababaraha ukuran anu ditujukeun pikeun ningkatkeun lalulintas situs anjeun sareng pisibilitas na. Dua tugas anu penting ieu ngartikeun promosi SEO. Pikeun ningkatkeun efisiensi optimasi, solusi unik parantos didamel - AutoSEO sareng FullSEO. Ieu mangrupikeun kampanye khusus anu anjeun tiasa ngahontal hasil dina jangka waktu anu langkung pondok. Salajengna, urang bakal mertimbangkeun aranjeunna tuntas, tapi ayeuna hayu urang perhatikeun naon anu Semalt lakukeun memang. Ieu saran utama urang:
  • search engine optimization;
  • situs web analytics;
  • pamekaran wéb;
  • pidio promosi pikeun bisnis anjeun.

AutoSEO kampanye ku Semalt

AutoSEO mangrupikeun léngkah anu dicandak pikeun nempatkeun situs wéb anjeun dina posisi luhur mesin pencari. Éta cukup penting pikeun ngartos metoda ieu leres. Ieu sanés sihir sihir, tapi tindakan anu aya waé pikeun perusahaan kami dina kerangka optimasi SEO. Percaya, ayana panci henteu ngajamin sup anu enak, ku sabab éta pagawéan dihijikeun ku para ahli kadédés anu béda-béda. Kampanye AutoSEO ngan ukur tiasa produktif ngaliwatan gawé babarengan interaktif ku tim Semalt. Ieu naon AutoSEO kaasup:
  • milih kecap konci nu paling luyu;
  • situs web analisa;
  • panalungtikan situs wéb
  • amandemen kasalahan situs wéb;
  • ngabentuk tumbu ka situs web anu aya hubunganana sareng Ecological;
  • pamutahiran ranking;
  • dukungan customer.
Ayeuna sabar sareng ningali kumaha prakna na. Éta sadayana dimimitian ku pendaptaran dina situs wéb kami. Salajengna, sadayana dilakukeun ku analyzer situs, anu sacara saksama pariksa struktur situs wéb dumasar kana standar SEO. Anjeun dibere sadayana inpormasi anu dipikabutuh dina bentuk laporan kalayan daptar kasalahan anu kedah dibenerkeun. Dumasar kana analisa, insinyur SEO nangtoskeun kecap konci anu pas anu bakal ningkatkeun lalulintas pangunjung dina wéb.

Lengkah saterusna nyaéta pikeun ngalebetkeun link internét kana sababaraha sumber online. Eusi kedah cocog sareng numbu sareng ngalaksanakeun nilai semantis. Prosésna terus diawaskeun ku manajer kami, anu ngalacak posisi link dina mesin pencari. Anjeun moal kedah hariwang ngeunaan hiji hal, sadayana dina kaayaan pinuh dikawasa dina kampanye. Sumber link online dipilih kalayan akurasi anu hébat, ku kituna kamungkinan asup kana daptar anu henteu relevan henteu kalebet.

Kalayan aksés ka FTP (File Transfer Protocol), spesialis Semalt parobihan parobihan anu parantos dipidangkeun dina laporan situs wéb. Parobihan ieu ngabalukarkeun prosés optimasi situs wéb. Tanggung jawab Semalt dina tahap ieu kalebet update rangkep dina poean, ku ngenalkeun kecap konci anyar anu cocog sareng eusi. Kauntungannana AutoSEO nyaéta yén kampanyena dilakukeun kalayan henteu saeutik-saeutik atanapi teu aya hubungan pangguna, tapi anjeun tetep direncanakeun sareng sadaya anu aya. Bungkusan AutoSEO Bulanan ngarobih $ 99.

Naon ari FullSEO

Supados langkung ngartos kana sistem optimasi SEO ieu, kami nawiskeun anjeun janten familiarize diri sareng prosedur FullSEO, anu ogé ditujukeun pikeun ningkatkeun rating situs wéb dina mesin pencari. Bédana sareng AutoSEO nyaéta hasilna hasilna dina waktos langkung pondok. Dasar mangrupikeun optimasi internal sareng eksternal, anu dilakukeun ku spesialis SEO. Hasilna, kampanye FullSEO bakal ngijinkeun sanés ngan ukur kalungguhan di segmen pasar, tapi ogé pikeun nyorong pesaing anu jauh.

Fitur kampanye FullSEO

Kampanye FullSEO dimimitian ti waktos anjeun ngadaptarkeun. Analisis jero struktur situs wéb anu dilakukeun, kalayan ngaluarkeun laporan salajengna. Salajengna, ahli SEO damel resolusi semantik dina situs anjeun, cek konfigurasi sareng ngaidentipikasi inti semantis. Salaku hasil tina analisa, sagala kasalahan anu kedah dikoréksi pikeun kamajuan satuluyna diidentifikasi. Maka éta giliran pikeun ngartikeun kecap konci anu leres pikeun ningkatkeun lalu lintas. Ku kituna, situsna dioptimalkeun sacara internal dina sadaya tahapan. Saatos ngaksés FTP, spesialis éta bakal ngajantenkeun perobihan anu diperyogikeun dina laporan éta.

Léngkah salajengna bakal optimasi éksternal. Profesional SEO bakal nempatkeun tautan kana sumber-sumber Ecological anu nunjukkeun hakekat eusi anjeun. Ku langkungna waktos, tautan ieu bakal ngawitan ngahasilkeun hasil positip pikeun website. Dina rekening Semalt, aya sajumlah ageung anu parantos diverifikasi anjeun tiasa damel sareng produktif, sadayana pikeun kapentingan optimasi situs anjeun. Kampanye FullSEO ogé aya dina pengawasan spesialis anu konstan, aya pembaruan periodik tina kecap konci, upami diperyogikeun. Pikeun ngajantenkeun anjeun parobihan sareng sadaya parobihan sareng kamekaran dina rating situs, wincikan rinci ngeunaan situs wéb anjeun dina mesin pencari dikirimkeun. Proses ieu bade sakitar jam, janten mustahil sono waé anu penting.

Kadang-kadang kajadian éta kusabab sababaraha alesan anjeun kudu nundung promosi SEO. Dina hal ieu, Google biasana ngahapus sadayana backlink tina data arsip saatos bari. Peringkat sacara alami bakal tumiba gancang, tapi ulah hariwang susah, aranjeunna bakal tetep dina posisi anu tangtu. Posisi ieu bakal langkung luhur tibatan hiji anu sateuacan na ngajalankeun kampanye FullSEO. Sacara umum, naon waé SEO-optimasi nyaéta individu, jadi hese nangtukeun hargana kampanye FullSEO sateuacan ahli SEO ngémutan wéb anjeun sacara rinci.

Naon Analytics

Semalt ogé nawiskeun optimasi SEO ngalangkungan Analytics. Dina basa sanés, éta mangrupikeun Inok kanggo Inok wincik dina situs wéb kalayan ngadamel laporan anu rinci. Catet yén sajaba Inok situs udagan, éta nganalisa situs pesaing, ngumpulkeun kata konci pikeun ngaoptimalkeun inti semantik dina wéb, ogé ngawangun pangkat merek saingan. Analytics nyayogikeun ieu:
  • usulan konci;
  • ranking keyword;
  • ngawaskeun merek;
  • analisa posisi konci;
  • pesaing panjajah;
  • website analyzer.
Koleksi data analitis dimimitian saatos anjeun ngadaptar dina situs wéb. Ieu kajadian sacara otomatis, iraha anjeun ngarengsekeun pangumpulan data, anjeun nampi laporan anu jelas nunjukkeun posisi nyata halaman wéb anjeun. Situs pesaing ogé dianalisis, sareng anjeun ogé nampi sadaya inpormasi ngeunaan posisina. Standar SEO dikandung nalika nyiptakeun struktur situs, ku kituna anjeun parobihan parobihan kana konpigurasi anjeun upami anjeun kedah.

Upami anjeun parantos ngagaduhan akun anu sah, anjeun tiasa nambihan jumlah situs kana kabinet pribadi anjeun. Sadaya situs bakal dianalisis sacara identik. Analisis awal nunjukkeun naon kecap konci anu bade dianggo. Sistem ngan ukur cocog sareng kecap konci eusi. Nyaéta, sagala kecap bakal aya pangaruh anu mangpaat pikeun kamekaran hadirin situs. Anjeun tiasa ngahapus atanapi nambihan kecap konci sanésna dina kawijaksanaan anjeun.

Sapédah nya éta urang nganalisa situsna sareng ngawas kamajuanana dina waktos jam. Penting pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan pesaing anjeun. Anjeun salawasna sadar kana naon anu lumangsung dina situs-situsna, sareng Analitis nyarioskeun naon tindakan anu kedah anjeun laksanakeun ngalegaan pesaing dina mesin pencari. Anjeun tiasa nganggo Application Programming Interface (API), ieu paling dipikaresep di antawisna pangguna kusabab data anu disinkronisasi sacara otomatis, anu ngamungkinkeun tiap-tiap update. Aya tilu bungkusan tarif anu sayogi dina kategori ieu jasa:
  • STANDARD - $ 69 pér bulan (300 kecap konci, 3 proyék, 3 jabatan posisi 3 bulan);
  • PROFESIONAL - $ 99 per bulan (1 000 kecap konci, 10 proyék, riwayat posisi 1 taun);
  • PREMIUM - $ 249 per bulan (10 000 kecap konci, proyék anu henteu terbatas).
Dina Pangwangunan Wéb, Semalt nunjukkeun solusi anu lengkep anu nyababkeun pangembangan pinuh tina situs komérsial, sareng ngarancang komponénna:
  • rarancang;
  • integrasi sareng aplikasi pihak katilu;
  • Sistem Manajemén Kandungan;
  • modul e-commerce khusus;
  • API.

Produksi Video Promosi

Unsur wajib skema pamasaran anu dilaksanakeun nalika ngaluncurkeun proyék internét komérsial anu ageung mangrupikeun pidéo anu nyimpulkeun hakekat sareng kauntungan tina perusahaan anyar. Salaku bagian tina jasa "Produksi Video Promosi" Semalt nunjukkeun dua cara pikeun nyieun pidéo sapertos kieu:
  • ku template;
  • ku kaputusan individu (harga diitung nyalira).
Transisi ka fungsi pamayaran dilakukeun tina déskripsi bungkusan tarif, ngalangkungan kancing "Langgan" tombol. Meuli bungkusan tarif tiasa ngahasilkeun artos naon waé. Pamilih switch anu perenahna di bagean luhur bentuk pamayaran.

Barina ogé di luhur, éta hésé pisan pikeun ragu épéktipitas SEO optimasi ku métode Semalt. Panginten timbul patarosan tambahan sabab tulisan éta henteu tiasa nutupan sadaya nuansa éta perkara serius. Ku alatan éta, éta langkung hadé pikeun ngahubungan perusahaan tanpa kuciwa. Langkung énggal Semalt ngadangu ti anjeun, langkung gancang anjeun bakal beunghar. Kami ngantosan anjeun!